Erasmus tečaj HN 3-7.2.2025


Spoštovani kolegi,

z veseljem vam sporočam, da bo od 3-7.2. 2025 v City hotelu v Ljubljani potekal Erasmus tečaj radiologije glave in vratu.

Erasmusov tečaj zavzema pomembno mesto med največjimi tečaji glave in vratu na svetu ter privablja radiologe z vsega sveta. Erasmus tečaji so tudi stalnica odličnosti evropske radiologije. Njihova prednost pred ostalimi tečaji je, da je polovico programa predstavljajo delavnice v majhnih skupinah. Nosilci predavanj in delavnic so najbolj znana evropska imena radiologije glave in vratu.

Čeprav so radiologi glavna ciljna skupina, so dobrodošli tudi strokovnjaki iz drugih medicinskih področij, ki se ukvarjajo z obravnavo patologij glave in vratu. Ta tečaj, ki temelji na magnetnoresonančnem slikanju, bo celovito pokril ključna področja glave in vratu, s poudarkom na MR anatomiji, tehnikah, diferencialni diagnostiki, načinu pisanja izvidov  ter najnovejših trendih in tehničnih napredkih na področju MRI. Na delavnicah bodo predstavljeni številni klinični primeri iz vsakdanje klinične prakse s poudarkom na diferencialnih diagnozah.

Na koncu tečaja je izpit, katerega pravilne odgovore bomo po zaključku skupaj predebatirali.

Ker je poudarek tečaja na čim bolj individualnem pristopu do udeležencev, je število udeležencev omejeno na 50. Veliko mest je že zasedenih. Tečajniki se prijavljajo iz vsega sveta. Zato vas vljudno vabim, da s prijavo pohitite.

 V priponki je program tečaja in navodila za prijavo.

 Lepe pozdrave

 

Katarina Šurlan Popovič



© 2024 Združenje Radiologov Slovenije. Vse pravice pridržane.